Nieuws

Financieel spreekuur in het Inloophuis

Rondkomen. Veel mensen hebben er problemen mee. Dat heeft gevolgen. Niet alleen voor de betaling van de vaste lasten. Ook leggen financiële problemen een grote druk op mensen. Een druk, die sociale belemmeringen en zorgen met zich meebrengt. Een situatie, die van grote invloed kan zijn op school, werk en loopbaankansen. Op de rol van mensen in de samenleving.

 

De gemeente Weststellingwerf hecht daarom veel waarde aan een goede ondersteuning bij een zorgelijke financiële situatie. Een goede ondersteuning in uw buurt! Daarom slaan de Stichting Breuningslaan en de gemeente Weststellingwerf de handen voor u ineen. Vanaf 1 juni bent u van harte welkom op ons wekelijkse financieel spreekuur in het Inloophuis op de Breuningslaan 136 in Wolvega. Op iedere woensdag kunt u van 10.30 uur tot en met 12.30 uur terecht met al uw vragen op het gebied van:

 

·         Schulden

·         Omgaan met geld

·         Kwijtschelding

·         Toeslagen, voorzieningen, bijstand, kortom: inkomensondersteunende regelingen

·         Belastingen….

 

……en andere financiële zaken.

 

 

Financiële vragen? Kom op woensdag gerust naar het inloopspreekuur op Breuningslaan 136. Kom gerust met uw vragen naar het inloopspreekuur. Wij bekijken in uw eigen vertrouwde omgeving wat er nodig is om de financiële zaken weer op orde te krijgen. U kunt op het spreekuur ook terecht voor vragen over uw administratie of andere financiële vragen die u bezig houden. Als u meer hulp nodig heeft, dan plannen we een vervolgafspraak om samen de beste oplossing voor u te kiezen.

 

Aarzel in ieder geval niet om naar het Inloophuis te komen. Op iedere woensdag zijn we er voor u. Omdat uw financiële welzijn telt!